Om Gutterflower

Vad kommer namnet Gutterflower ifrån?
– Det är ett ord jag fastnade för när jag var barn, tyckte betydelsen rännstensblomma var så himla vackert. Använde det när jag skulle skapa min första e-postadress och sen har det fastnat. Har använt det på de flesta sidor genom åren: Skunk, Lunarstorm, Youtube, Spotify, som e-post som sagt, på dejtingsidor och nu alltså till min blogg. Det känns hemma och verkligen som JAG. :)

Hur gammal är du?
– Jag är född 21 november 1985, you do the math! 😛

Vart kommer du ifrån?
– Född i Göteborg och uppvuxen ca en timme därifrån. Har bott på avvigvägar sen gymnasiet på olika platser och har nu bott i Stockholm sen årsskiftet 2009/2010.

Vad jobbar du med?
– Jag arbetar heltid som informationsansvarig och trivs bra med det. Har världens bästa jobb där man får göra allt från hemsidor till styrdokument och marknadsföring.

Varför har du startat en blogg?
– Skrivande har alltid varit ett stort intresse och detta blir en modern version av dagbok. Ska försöka att uppdatera ofta och det kommer troligtvis bli ett enda virrvarr av olika sorters inlägg som kommer behandla allt mellan golv och tak som jag tycker känns intressant för tillfället.

Hur bor du?
– Jag bor själv i en tvåa söder om stan. Det är en hyresrätt men jag drömmer om att så småningom kunna köpa en lägenhet närmare stan.

Vad har du för intressen?
– Tycker om allt ifrån inredning, konst, litteratur och handarbete till träning, matlagning, politik och allmänna samhällsfrågor. Är väldigt pysslig av mig och tycker om att greja med händerna samtidigt som jag har åsikter om det allra mesta. (Jag har förstås alltid rätt också!) 😛

Välkommen hit alla läsare! :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>