Ny vecka

Herregud vad fort dagarna går! Nu är det bara 2,5 vecka kvar innan jag slutar på mitt nuvarande jobb. Knappt att man kan förstå det. Mina kollegor intervjuade den första kandidaten att ersätta mig idag. De ska intervjua fem till under veckan. Spännande att se vem det landar på så småningom.

Dagarna den här veckan kommer att vara maxade, som vanligt. Vi ska filma reklamfilm både tisdag och onsdag vilket innebär en hel del flängande runt i Stockholm. Troligtvis blir det långa, intensiva dagar… De sista pusselbitarna ska falla på plats bara när det gäller vart vi filmar, sen så. Ska bli så oerhört skönt när den här inspelningen är avklarad!!

Måndag – Inga planer.
Tisdag – Filma hela dagen.
Onsdag – Filma hela dagen.
Torsdag – Middag med vännerna.
Fredag – Vila!
Lördag – Häng med vänner!
Söndag – Vilodag

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>