Andas in, andas ut

När jag sa upp mig så visste jag att det skulle bli väldigt stressigt fram till att min uppsägningstid är slut. Men det har verkligen blivit hundra gånger värre än vad jag trodde. Mycket tack vare min kära chef som fått för sig att tidigarelägga inspelningen av en reklamfilm som skulle ha filmats första veckan i april till nästa vecka. Vi har inte ens inspelningsplatser fixade, alltså inte heller rekade, vilket förstås ställer till det nåt enormt mycket. Fattar inte hur min chef tror att vi ska få ihop allting som behöver komma på plats innan helgen så att det kan bli nån form av kvalitet på det som filmas nästa vecka. Fattar inte heller hur jag ska hinna få gjort alla en miljon andra saker som var tänkta att bli gjort den här och nästa vecka.

Träffade två av våra styrelsemedlemmar på morgonen för ett helt annat möte. I slutet så sa dom att dom från styrelsen ville framföra hur tråkigt dom tycker att det är att jag slutar och att dom är väldigt nöjda och imponerade över min arbetsinsats under tiden jag har varit här. Väldigt fint och roligt att höra. Sen frågade dom om anledningen till att jag slutar och att mina svar skulle stanna mellan oss tre som var på mötet, men att det var angeläget för deras del när de planerar framåt för verksamheten att veta lite tankar om varför jag väljer att lämna. Valde att vara helt ärlig och säga att det är pga min chef som jag inte stannar. De var inte överraskade alls egentligen utan deras bild av min chef stämde ganska bra överens med min. Var skönt ändå att få delge mina tankar och åsikter till några i styrelsen, som ju trots allt sitter över min chef organisatoriskt, och att bli lyssnad på. Att bli tagen på allvar.

Nu ska jag bara överleva de veckor som är kvar tills jag slutar… Vi får se hur det går.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>