Funderingar

Jag har haft den här bloggen i ett antal år nu. Redan från allra första början har jag skrivit den för min egen skull, som en dagbok nästan att kunna gå tillbaka och läsa i där allt samlas. Jag har aldrig varit ute efter många läsare eller att nå ut brett. Trots dagbokskänslan har jag alltid undvikit att bli för personlig här. Mycket av det som har pågått i mitt liv har lämnats utanför bloggen då det har känts för privat för att dela med sig av utan att veta vem som kan komma att läsa det. Har också undvikit att skriva ut både mitt eget och andras namn här som litet skydd. Så att jag ska kunna skriva om hur jag känner kring mitt jobb exempelvis utan att det kan spåras till mig som person.

I vilket fall så har jag funderat lite kring det här med vad jag vill dela med mig av och på vilken nivå jag vill ha den här bloggen. Om jag kanske borde hitta ett annat sätt att skriva av mig, någonstans där tankar, känslor och händelser kan uttryckas mer öppet och ärligt. Texter som bara jag själv har tillgång till och som jag inte behöver oroa mig för att andra ska läsa. Kanske borde skaffa mig en mer regelrätt dagbok helt enkelt??

Har inte kommit fram till något svar ännu. Men kanske är en hundra procent privat dagbok det bästa alternativet just nu. Det är mycket som snurrar i huvudet som hade varit skönt att få ur sig och ner på papper. Får se vad jag landar i.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>