Ont om tid

Har varit lite inaktiv här senaste. Har helt enkelt inte haft tid att uppdatera någonting under dagarna. Just nu är det väldigt mycket. Hinner ingenting känns det som!

Vi har fått en ny medarbetare på jobbet på halvtid som ska avlasta administrativt. Kommer bli superbra på lite längre sikt men nu i början när hon behöver läras upp tar det väldigt mycket tid ifrån allting som jag egentligen behöver göra. Känner mig lagom stressad. :/

Nu ska jag börja röra mig mot ett möte på Söder. Vi ska välja webbyrå för plattformen vi ska bygga.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>