Chokladprovning

Det är inte alltid man får inleda dagen med chokladprovning på arbetstid men idag var det så lyxigt! :) Vi hyr våra lokaler av en arbetsgivarorganisation som är en av flera ägare av företaget som jag jobbar på. Dom har regelbundet en frukost på fredagsmornar som följs av en föreläsning eller liknande. Idag var det chefskonditorn på hotellet At six, som tidigare arbetat på Chokladfabriken, som kom och pratade om kakaobönan och chokladframställning. Allt avslutades med att vi fick provsmaka en rad olika sorters helt sjukt god choklad. Kan det bli bättre så här en fredag?? :)

Jag gillade de ljusare sorterna bäst. De mörka var också goda men jag har aldrig varit ett superfan av den sortens choklad. Kul dock att få testa sånna här riktigt fina och dyra sorter som man kanske inte skulle köpa hem själv. :) Alla sorter är ifrån Valrhona, en fransk chokladproducent. Blev onekligen sugen på att köpa ett par riktigt fina chokladpraliner på vägen hem och fredagsmysa med ikväll. Kanske ska göra det! :)

img_0499.jpg img_0498.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>