Ny vecka

Efter konserten i fredags har jag haft en riktigt lugn och skön helg. Behövde få ha massa egentid hemma och hinna vila ikapp lite. Har varit väldigt mycket nu det senaste, både socialt och på jobbet, så behövde en minipaus. Var ute och gick i kylan och solskenet igår vilket var himla härligt! Sån krispig luft nu när det blivit några minusgrader. Gillar det! Kylan gör ju också att solen kommit fram från bakom molntäcket äntligen. Gud vad jag har saknat den! :)

Ikväll ska jag möta upp N, M och J för att köra ett nytt Pubquizz. Blir roligt! Vi kom ju på en rätt bra placering sist, 6:a av 20 lag, och det här vill vi förstås slå den här gången. J ersätter min M som inte kan ikväll, får se om det gör någon skillnad. :)

Måndag – Pubquizz efter jobbet.
Tisdag – Vilodag!
Onsdag – Ska försöka ta mig till gymmet efter jobbet.
Torsdag – Ska försöka ta mig till gymmet efter jobbet.
Fredag – AW med en volontärorganisation jag funderar på att börja volontära för.
Lördag – Köpa julklappar. Eventuellt hänga med vänner på kvällen.
Söndag – Vilodag!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>