Hostig

Har haft en jäkla hosta hur länge som helst nu känns det som. Det var på väg att försvinna för någon vecka sen men så inför helgen som var så vart det värre igen. Så nu kan jag inte sluta hosta. Igår kväll hostade jag så mycket att det kändes som att lungorna skulle komma upp. Blääää! :( Hoppas att det snabbt går över!

I övrigt så har min chef fått ett ryck så vi ska göra om på kontoret. Ett stort runt bord och sex otympliga stolar ska säljas och ligger nu på blocket. Nya stolar kommer imorgon som jag förstod det så vore skönt om de gamla är borta innan dess. Annars kommer det bli väldigt svårt att få plats… Skrivare ska också flyttas och det ska göras plats för ytterligare en arbetsplats. Det gör att allting är lite rörigt här just nu. Saker är lite överallt. Längtar till att vi har fått saker ock ting på plats igen, gammalt sålt och nytt där det ska stå så man slipper kaoset. Det här med stökighet är ju inte riktigt min grej…

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>