Glömde

Insåg igår efter att ha handlat vad jag trodde var det sista som behövdes inför lördag att jag köpte för lite matlagningsgrädde. Det jag köpt räcker till en Västerbottenpaj men jag behöver göra två. Måste alltså in på affären idag också på vägen hem och köpa mer. Sen ska jag ha allt som behövs inför mitt födelsedagsfirande imorgon.

Städade badrummet igår men orkade aldrig dammsuga. Så måste göra det idag. Tror att jag ska laga Västerbottenpajerna också så att dom bara är att värma på imorgon. Spara in lite tid.

Ska bli så himla roligt imorgon att få träffa alla igen! Blir ju väldigt sällan man samlar sina vänner på ett och samma ställe samtidigt. Tyvärr kunde inte riktigt alla komma, men de flesta kommer att vara där. Nu är vi uppe i 18 personer. Kommer att bli toppen! :)

img_1929.jpgGammal bild men vi kommer skåla i bubbel imorgon också så den kändes passande. :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>