Torsdag

Handlade en hel del av maten inför lördag igår. Ska handla det mesta som är kvar idag. Sen tänker jag att jag ska städa också hemma så att det är klart. Många olika bitar att komma ihåg. Vill ordna så att det är så lite fix som möjligt kvar att göra på lördag. Då vill jag ha fullt fokus på att laga mat och fixa iordning mig själv. Allt annat ska vara klart. :)

Börjar bli riktigt, riktigt trött på det här gråa vädret ute. Molntäcket döljer himlen helt så det känns som att man inte har sett solen på flera veckor. Hellre att det blir riktigt kallt så att molnen spricker upp och solen kommer fram än att ha det så här. Typiskt novemberväder dock så det är väl bara att hålla ut.

better-days-ahead

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>