Olycksdrabbad

Nu har jag lyckats igen. Herregud, hur klantig kan man vara?! Igår när jag lagade mat så lyckades jag skära mig själv i tummen när jag hackade lök. Alltså i min tidigare friska tumme. Så nu är den ena tummen skärskadad och den andra ligamentskadad. :( Inte klokt ju!

Tack och lov vart det bara ett litet skärsår precis i toppen av tummen. Det blöder ju över alla bräddar ändå dock när man skadar fingertopparna. Fick pressa papper mot och hålla tummen högt rätt länge innan blodflödet började lugna ner sig så att jag kunde sätta plåster på. Tejpade runt sen för att plåstret skulle hålla sig på plats, så ser större ut än vad det faktiskt är.

Tur att det hände efter att jag strängat om gitarren. Hade blivit lite klurigare att få det gjort annars… Hoppas det läker snabbt nu! Hopplöst att vara halvskadad på båda händerna.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>