Ny vecka

Så var vi redan inne i oktober. Sjukt ju! Går helt galet snabbt!

Imorgon ska jag till ytterligare en ny läkare med min tumme. Remissen jag väntat på har efter lite turer hamnat på Sankt Görans sjukhus och en handkirurg vill kolla på handen. Försökte avboka den tiden eftersom tummen blivit mycket bättre sen jag fick övningar och det här stödet jag har på mig. Känns så fånigt att gå fler gånger nu och ta upp tid för både mig och läkaren när det är på väg åt rätt håll. Men sköterskan övertalade mig att komma ändå. Hellre kolla en gång för mycket än en gång för lite. Och så är det väl… Så får masa mig dit imorgon förmiddag, trots allt.

Sen är det konferens onsdag-torsdag på The Steam Hotel i Västerås. Vi anordnar den och håller i allting så det är rätt mycket att planera och förbereda. Man vill ju verkligen att det ska bli bra.

Måndag – Inget inbokat.
Tisdag – Läkaren kl. 10.40. Hem och packa inför konferensen efter jobbet.
Onsdag – Konferens på The Steam Hotel.
Torsdag – Konferensen fortsätter.
Fredag – Ska försöka gå tidigt från jobbet. Som kompensation för all övertid!
Lördag – Öl- och Whiskeymässan med J.
Söndag – Vilodag!

keep-calm-and-stay-positive-106

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>