Ny vecka

Har haft en väldigt lugn och vilsam helg. Skulle ha åkt till K i lördags men hon blev tyvärr sjuk. Så planerna ändrades lite men jag var så himla trött efter veckan att det kändes rätt lyxigt att krypa ner i soffan hemma och sova tidigt. Man behöver få vara osocial ibland! :)

Igår var jag ute på långpromenad i naturreservatet hemma i det fina vädret. Såååå vackert där när solen skiner! Molnen reflekterades i vattenytan så man liksom vart omsluten av himmel. <3

img_0130.jpg img_0132.jpgDen här veckan är en extra bra vecka för på lördag får jag njuta av världens bästa Dermot Kennedy live igen. Aaaaaaah vad jag längtar! :) Blir andra gången för i år och fick jag bestämma skulle jag få gå och se honom spela varje helg. Går inte att få nog av den människan och hans musik!! <3

Måndag – Jobba sent.
Tisdag – Arbetsterapeuten på morgonen innan jobbet för att göra ultraljud på tummen.
Onsdag – Städa hemma efter jobbet.
Torsdag – Strategidag hela dagen med styrelsen och middag tillsammans på kvällen.
Fredag – Vilodag!
Lördag – Middag och konsert med Dermot Kennedy! <3
Söndag – Vilodag!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>