Valet

Har inte kommenterat valresultatet ännu. Mycket eftersom man ju inte vet någonting ännu om hur det kommer bli eller vilka som kommer att sitta i regeringen. Känns som att vad som helst fortfarande kan hända. En hel del röster ska ju räknas imorgon dessutom, bland annat utlandsröster, och man vet aldrig hur de kommer att påverka läget. När det är så jämt mellan blocken som det är nu gör varje röst stor skillnad.

Det som var lite lättande var att SD inte alls blev så stora som det verkade inför valet att de skulle bli. Min förhoppning är att de andra partierna börjar samarbeta mer och att det leder till att väljarnas förtroenden vinns tillbaka. Så att personer som lämnat ett annat parti för SD den här gången i nästa val går tillbaka och röstar annorlunda. Vill att det här ska vara det största dom blir och att dom framöver minskar och minskar tills de försvunnit under spärren igen, där dom hör hemma.

Ser verkligen fram emot att kunna fira deras uttåg ur riksdagen! Vilken glädjens dag det kommer att bli! :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>