Laga mobil

För några veckor sen skaffade jag ny mobiltelefon. Min gamla iPhone 6S har en helt sprucken skärm och eftersom abonnemanget gått ut kunde jag få en ny iPhone 8 med betydligt mer minne och mer surf till en billigare månadskostnad än jag haft innan. Inte helt fel! :) Älskar min nya!

Nu behöver jag dock lämna in den gamla nånstans och få skärmen lagad. Sen är planen att sälja den eftersom den fungerar helt som den ska och bara är 2 år gammal. Frågade i den affären som ligger hemma nära där jag bor men jag tyckte dom var lite dyra… Hittade nu en affär på Kungsgatan, alltså nära mitt jobb, som verkar billigare så ska dit efter jobbet. Vore skönt att få det klart!

img_0002.jpegGamla mobilen när den var ny. :) Ser inte riktigt ut så där just nu dock haha… Skärmen är typ i en miljon små sprickor. 😛

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>