Almedalen

Nu sitter jag på pendeln hem från Nynäshamn och har lämnat en oerhört intensiv vecka i Visby och Almedalen bakom mig. ÄNTLIGEN!! Jag har nämligen verkligen längtat efter att få åka hem igen. Det har varit roligt, givande, intressant, trevligt och verkligen toppen rent professionellt så det är inte så att jag har vantrivts. Men kass sömn, tidiga mornar, sena kvällar och att ständigt behöva vara på tårna och representera jobbet i alla sammanhang tar på krafterna. Vet inte om jag har varit riktigt så här trött förut. Känner det i hela kroppen.

Så det ska bli härligt att få landa hemma i min egna lägenhet. Inte behöva ta hänsyn till nån annan som bor i samma hus. Ingen trängsel och ljud och liv och rörelse överallt ögat når. Har lite jobb kvar att fixa i eftermiddag eller imorgon (ett nyhetsbrev som sammanfattar våren och Almedalen ska skickas ut) men sen har jag semester. Åååååh vad underbart det ska bli! :) Har inget inbokat nästa vecka heller så kan verkligen njuta då. Ha långa sovmornar och avslappnat häng nere vid sjön. Inget flängande nånstans. Aaaaaaaaaah vad det ska bli gött! :)

Men jag gillade verkligen Visby! Otroligt fin och mysig stad med många vackra hus och byggnader. Igår åkte jag och min chef upp till Fårö en sväng också under eftermiddagen för att få andas lite. Vilka stränder!! Som att vara utomlands. :)

Åker gärna tillbaka till Gotland igen. Kanske blir det till Almedalen nästa år. Vi får se! :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>