Finbesök

Igår fick jag rycka in lite i sista sekunden och ställa upp som kattvakt åt A-Ks lille kisse medan hon är iväg på midsommarfirande. Känner A-K sen ganska långt tillbaka via M, men har aldrig träffat hennes katt förut. Tänkte att det nog ändå skulle gå bra eftersom jag är så van vid katter. Är bara fram till söndag han ska vara hos mig dessutom och det kommer ju gå snabbt. :)

Så igår kväll kom lille Victor, som han heter, hem till mig med alla sina saker. Han är en ganska försiktig men mysig kille. Han inledde med att gå runt och lukta överallt, och stannade extra länge på dom ställena där mina katter alltid brukade ligga så jag gissar att det fortfarande luktar en del från dom hemma. Lite mysigt faktiskt att ha katt i lägenheten igen. :) Nu var det ju 2 år sen för min del… Herregud! Tänk vad tiden går snabbt…

Victor är en perser som utöver det väldigt speciella ansiktet just nu är klippt som ett lejon, vilket får honom att se ännu mer komisk ut. 😛 Han är liksom så ful så att han blir söt haha… :) Jag menar, kolla på honom:

Hihihi :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>