Härligt engagemang

I tisdags eftermiddag var jag ju ute och besökte Järvaveckan. Väldigt spännande att vara där! Inte supermycket folk när vi kom dit halv fyra men då hade dom knappt börjat heller. Kom mer folk allt eftersom sen. Mycket ungdomar som var engagerade både i olika organisationers tält, men också uppe på scen i olika paneler och tävlingar. Himla roligt att se! :)

Blev själv peppad att börja volontärjobba igen. Kunde ju tyvärr inte fortsätta på Berättarministeriet efter juluppehållet eftersom dom slutade ha verksamhet på lördagar. Så i höst behöver jag hitta nåt nytt att pyssla med. Funderar på antingen någon kvinno- eller tjejjour alternativt något via IM. Vi får se vad det landar på. Ska undersöka möjligheterna under semestern, tänker jag. :)

Lyssnade på ett intressant samtal om vikten av att företag tar emot praoelever också. Riktigt intressant! Fastigo och Fastighetsägarna har gjort en riktigt fin film om just prao så ser fram emot att kunna visa upp den framöver i våra kanaler också. :)

img_5348.jpgimg_5349.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>