Ny vecka

Firandet av F i lördags blev väldigt trevligt! Han vart riktigt glad över kortet jag ritat plus presenten som jag, A och M gav. Alltid roligt! :) Oljade trallen och möblerna till balkongen en andra gång också. Nu är det riktigt fint! :) Ska ställa i ordning allting där idag, nu när det har torkat ordentligt.

Idag har vi möten på jobbet hela dagen så får se hur mycket jag hinner däremellan. Har äntligen fått klart allting inför stämmorna vi ska ha 21/5 så dom kallelserna har gått ut. Såååååå skönt!! Kan jag släppa det för ett tag.

Älskar vädret vi har just nu också! Sol och varmt. Mmmmmm så underbart! Blir intensivt fram till onsdag men oooh vad jag ska koppla bort allt jobb sen och bara vara ledig. :)

Måndag – Ställa i ordning på balkongen.
Tisdag – Till gymmet efter jobbet.
Onsdag – Till gymmet efter jobbet.
Torsdag – LEDIG! Häng med K.
Fredag – LEDIG!
Lördag – Brunch med L. :)
Söndag – Städdag.

keep-calm-and-love-spring-25

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>