Ny vecka

Det är rätt fullt upp den här veckan. Mycket som händer! Allt är trevliga saker dock så jag klagar inte. :) På lördag ska jag hem till R och T för deras B fyller 4 år. Herregud alltså, vart tar tiden vägen??! Hinner inte med. Sen på kvällen får jag hem massa vänner till mig så kan inte stanna så länge på kalaset. Men blir trevligt att vara där en sväng iaf. :)

Måndag – Till gymmet efter jobbet.
Tisdag – Handla födelsedagspresent till B inför helgen.
Onsdag – Träffa F efter jobbet.
Torsdag – Middag med R efter jobbet.
Fredag – Handla och förbereda hemma inför lördag kväll.
Lördag – Barnkalas för B först sen häng med vänner hemma på kvällen.
Söndag – Vilodag!

napi-kaveadag-29113

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>