Inga nya möbler

Jag har ju hittat ett soffbord, en byrå, en matta och nya lampor som jag skulle vilka ha hemma i mitt vardagsrum. Tänkte att jag skulle beställa hem dessa med hemkörning nu under februari och få en välbehövd uppdatering hemma. Men så blir det inte! Inte för att jag inte vill, för det vill jag, men för att det tydligen var omöjligt att få hjälp att bära upp sakerna till lägenheten.

Eftersom jag bor själv två trappor upp utan hiss behöver jag hjälp av en person att få upp bordet och byrån till lägenheten. Svårt att konka en byrå med 7 lådor på egen hand liksom… Jag är förstås villig att betala extra för det, det viktiga är ju att jag får upp sakerna. Men affären där jag hittat allting jag vill ha var helt omöjliga när det gäller det. Där jag bor går det ej att betala för uppbärning, de lämnar bara sakerna utanför porten. Såååå jävla dåligt!! :( Detta betyder ju att jag inte kan beställa några möbler därifrån. Istället måste jag börja leta på andra ställen efter möbler jag vill ha, men hittills har jag inte hittat någonting. Det känns så jäkla frustrerande bara! Varför erbjuder dom inte uppbärningshjälp överallt?? :(

10653_1188932974Besvikelsen! Såg så mycket fram emot nya möbler hemma… :(

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>