Tisdag

Jävlar vad trött jag var igår när jag skulle hem från jobbet! Tror helgens ovanligt få timmars sömn kom ikapp mig. Höll på att somna på pendeln hem och var inte alls i form att träna. Tar igen det idag istället, är planen. Löser sig!

Det var tur i oturen dock att jag inte tränade för när jag kom hem fanns inget vatten i kranarna. Hade varit jobbigt att behöva dusch efter gymmet med andra ord. Tydligen hade kommunen grävt av någon vattenledning vilket gjorde att ingen hade vatten på ett tag. Imorse var det dock tillbaka, tack och lov! Man är ju trots allt rätt beroende av vatten…

keep-calm-and-stay-positive-106

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>