Snöstorm

Herregud vilket väder vi hade igår! Både världens blåst och så vräkte det ner snö hela eftermiddagen. Idag är det en del snö, både på marken och i luften, men det blåser inte lika mycket. Alltid nåt!

Det här är ju verkligen inte mitt väder. Usch och fy! Ville bara fly landet igår när jag tittade ut. Det skulle jag i och för sig fortfarande gärna göra hehe, men det är inte riktigt lika illa som igår. Vill dock gärna att snön smälter bort igen. Inne i stan blir det ändå bara en enda grå gegga utav det, så man kan lika gärna vara utan.

Min balkong igår kväll, täckt av snö. Ljusslingan gjorde sitt bästa för att ljusa upp det hela men den lyckades så där…

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>