Ny vecka

Så var det dags för måndag igen! Fick tid med både M, L och K i helgen så jag känner mig nöjd. :) Även i helgen blir det socialt men helgen därpå ska jag se till att inte boka in någonting. Få lite tid bara för mig själv. :) Behövs ibland!

Planen var egentligen att träna idag men jag glömde så klart alla träningsgrejerna hemma imorse. Suck! Vet ju att jag inte kommer orka ta mig till gymmet om jag går hem emellan… Men kanske ska ta mig ut på promenad istället. Vore lite skönt faktiskt!

Måndag – Promenad efter jobbet plus laga mat till lunchlådor.
Tisdag – Till gymmet efter jobbet.
Onsdag – Middag med tjejerna.
Torsdag – Till gymmet efter jobbet.
Fredag – Till gymmet efter jobbet.
Lördag – Häng med A, J och V på kvällen. Har inte sett dom på länga nu så blir trevligt! :)
Söndag – Vilodag!

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>