Kass dag igår

Ojojoj vilken världsämst dag jag hade igår! Mest tack vare mensvärken from hell som verkligen dränerade hela mig på energi och gjorde mig ynklig och allmänt deppig pga smärtan. Så jäkla jobbigt! Men sen satt vi dessutom halva dagen med den ekonomiska redovisningen för ett projekt vi jobbar med och det är så jäkla tråkigt att sitta och fylla i en lång fil med varenda liten kostnad. Inte hann vi klart heller inom min arbetstid utan jag fick jobba över en timme. Var helt slut när jag väl kom hem och kände mig helt utan livslust. Ville typ aldrig mer se en annan människa i hela mitt liv utan bara gräva ner mig hemma och aldrig mer gå ut, men jag gissar att det berodde ganska mycket på hormoner. Orkade iaf tvätt på kvällen vilket var bra. Det behövdes!

Idag är det bättre, som tur är! Känner mig mer som mig själv igen. :) Har väldigt lite värk kvar och känner mig piggare och gladare i största allmänhet. Tur att man inte har så många sånna där dagar som jag hade igår, det hade jag fasen aldrig pallat!

Idag ska jag träna efter jobbet igen. Ska se till att jag kommer iväg ifrån jobbet i tid idag så att jag orkar.

10653_1188932974Känslan igår…

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>