Nyårslistan

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Ja, det gjorde jag. Flera saker faktiskt. Bland annat besökte jag Aten som jag aldrig varit i innan. Fantastisk stad! :)

img_3825.jpgUtsikten från Akropolis. <3

Hur har ditt 2017 varit?

Riktigt bra faktiskt! Har rest en del (Barcelona över förra nyåret plus Kreta och Aten i somras), hängt mycket med vänner, träffade C och P igen i Aten efter 9 (!!!) hela år, varit hemma hos familjen en del plus att sis med barnen var här en sväng i våras, fick nytt jobb som jag började i augusti, gick på två vackra bröllop plus en hel massa mer. Känner mig nöjd med året. :)

Vilket datum från 2017 kommer du aldrig glömma?

Oj, vad svårt! Tror inte att något visst datum kommer att sticka ut, mer saker man gjorde. Som resorna. Och bröllopen. Och att jag började nya jobbet. :)

Vad är din största framgång 2017?

Mitt nya jobb! Försökte ju lämna mitt förra jobb under ganska lång tid och äntligen gick det vägen! :) Hade turen att dessutom få ett jobb där jag trivs riktigt bra. Precis de arbetsuppgifter som jag vill göra och ett bra steg framåt i karriären. Är riktigt glad för det! :)

Bästa köpet?

Resorna! :)

Vad spenderade du mest pengar på?

Haha igen, resorna. Men det är det sååå värt! Vill resa mycket i år igen. :) Bästa som finns!

img_3848.jpgStranden på Kreta! <3

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Ja, beskedet att jag fått nya jobbet. Svävade som på moln i flera dagar. :)

Vilka låtar kommer påminna dig om 2017?

A winter’s coat – Ryan McMullan, Ghosts – Ryan McMullan, You don’t dance – Ryan McMullan samt Castle on the hill – Ed Sheeran. <3 Haha mycket Ryan har det varit det här året! :)

img_2224.jpgRyan live som förband åt Ed i Globen i början av året. En av de bättre musikupplevelserna! <3

Vilka har du umgåtts med mest?

L, M och K skulle jag säga. Sen är jag glad att jag och F kommit varandra närmare och umgåtts mer på senare tid. Plus att R (den andra) är tillbaka på ett litet hörn.

Vart reste du under 2017?

Inledde som sagt året i Barcelona. Sen var jag en vecka på Kreta med M och K i somras för att direkt efteråt åka 8 dagar till Aten med C och P. Längtar iväg rejält igen nu. Får se när och vart nästa resa blir! :)

img_1805.jpgBarcelona! <3

Vad gjorde du på din födelsedag?

Firade helgen efter jag fyllt år med fest hos mig. Bjöd hem vännerna och bjöd på massa mat samt vin och bål. Riktigt trevligt! :) Älskar att fylla år och fira ordentligt.

Vem saknade du?

De vänner som jag tyvärr inte hann träffa så mycket som jag skulle ha velat. J, I, C, M, R… plus S som skulle ha kommit med till Aten men som inte kunde i slutändan. Måste försöka träffa honom 2018 istället! 10 år utan att ses är verkligen inte okej, oavsett hur långt ifrån varandra vi bor… Vi måste styra upp det här nu!

De bästa nya människorna du träffade?

Träffade några via de Pubcrawls som jag och A och sen N organiserade. Vill definitivt fortsätta att umgås med J, A och V från dom. Vi hade riktigt kul den helgen vi sågs hos mig för någon månad sen. :) Plus F då, som jag egentligen träffade hösten 2016 första gången men vi började umgås mer ordentligt det här året. Och så mina nya kollegor, förstås. Dom är himla grymma! :)

Vad vill du säga till dig själv inför 2018?

Jobba mindre så att du orkar träna mer! Du vet hur mycket bättre du mår av träning. Bli lite modigare, res mer, noja över saker mindre, träffa vänner mer, shoppa mindre, spara mer, var inte så hård mot dig själv, fokusera på sånt du är bra på, gör mer för andra och se till att ha mer tid för vila mellan varven.

tumblr

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>