Trött, tröttare, tröttast

Mitt tåg från Linköping blev en halvtimme sent igår så jag var hemma lite efter kl. 19 iaf. Lång dag verkligen! Gick och la mig redan vid halv 9 för jag var så jäkla trött. Det kände jag inte av imorse när väckarklockan ringde dock, utan det var som om jag precis somnat. Så jobbigt när det känns så där! Att man inte vaknar utvilad trots en massa timmars sömn.

Men men, det är bara att köra på. Tror att det blir svårt att sluta tidigt idag, har för mycket att göra, men det hade varit väldigt skönt. Får se hur det blir.

Vart lite småledsen när jag kom till jobbet för någon har haft sönder min tekopp. :( Kaffekopparna som finns på jobbet är alldeles för små för en massiv tedrickare som mig, så jag köpte en egen större kopp på Hemtex och tog hit. Men någon måste ha tappat den i golvet eller nåt igår när jag inte var här. Trist! :( Får dricka mitt te ur en minikopp nu tills jag hunnit köpa en ny.

img_4384.jpgSå här såg den nu trasiga koppen ut. Får se om de fortfarande finns kvar så att jag kan köpa en ny likadan. Gillar formen på den och att den är såpass stor så att man får plats med myyycket te i. :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>