Föreläsningsdag

Idag inleddes dagen riktigt tidigt. Väckarklockan ringde nämligen vid kl. 04.30 redan. Usch! Inte kul att masa sig upp så där i ottan, men det var bara att bita ihop. En timme senare gick jag hemifrån för att ta pendeln kvart i. Tanken var att jag skulle vara på centralen kl. 06.10 ungefär för att ha 35 min tills mitt tåg mot Linköping och Motala skulle gå. Ville hinna äta frukost och liksom landa i lugn och ro utan risk att missa tåget.

Det vart inte riktigt som det var tänkt dock, eftersom det ständigt och jämt är en jävla massa strul med pendeltågen. Är så jävla trött på SL nu så att det finns inte! Varenda dag är det faan förseningar! Men det gjorde att jag inte var på centralen förrän tjugo i och då hade jag fem minuter på mig att springa nerifrån pendeltågsspåren upp till tåget. Kul kul! Hann precis, tack och lov, men det vart ju förstås ingen tid för frukostinköp. Anlände i tid till Motala iaf, så jag kunde köra min föreläsning utan problem. Tror att det gick bra! Var alltså på Arbetsförmedlingen och pratade om fastighetsbranschen för deltagarna i ett av deras projekt. Fick mycket bra frågor och det kändes som att intresset var stort, vilket alltid är härligt. :)

Efter föreläsningen var det dags att ta tåget tillbaka till Linköping. Fick äntligen tid att äta lite vilket var välbehövligt. Sen var det dags för pass nr två av samma föreläsning och den här gången var det mycket svårare. Intresset var noll från de deltagare som var där och det blir så jäkla trögt att föreläsa när man inte får någon respons alls från publiken. Några satt liksom och sov i stolarna. Kan gissa att vi inte kommer att få träffa dessa i branschen framöver, alltså… Så kan det vara! De fick massa info om branschen, alla våra yrkesroller och hur man utbildar sig i vilket fall. Vad de gör med den nu är upp till dom själva.

Just nu sitter jag på tåget från Linköping tillbaka till Stockholm. Om jag har tur med pendeln (brukar ju inte ha det men man lever ändå på hoppet…) så kan jag vara hemma lite innan kl. 19 ikväll. Hoppas hoppas! Känner mig allmänt slut nu efter en lång dag på resande fot.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>