Ny vecka

Måndag idag och ny intensiv vecka! Men snart är det minsann julledigt!! Aaaaaah vad härligt det ska bli. :) Känner mig allmänt dränerad på energi just nu. Har inte så mycket reserver kvar nu, men det gäller att hålla ut fram till 22e. Då åker jag hem till Bästkusten för att fira jul med familjen som vanligt. :)

Imorgon åker jag ifrån stan tidigt, tidigt för att hålla föreläsningar för Arbetsförmedlingen i först Motala och sen i Linköping. Kommer tillbaka till Stockholm någon gång sen eftermiddag. Blir kul men energikrävande med två på samma dag och massa tågåkande. Måste förbereda mig för det idag för jag hann inget annat än konferensfix förra veckan.

Måndag – Förbereda inför morgondagens föreläsningar.
Tisdag – Till Motala och Linköping!
Onsdag – Till gymmet efter jobbet.
Torsdag – Möten hela dagen och sen julmiddag med kollegorna på kvällen.
Fredag – Middag och konsert med R efter jobbet.
Lördag – Vilodag!!
Söndag – Åka till Länna och köpa ny hatthylla! Har inte orkat fixa det ännu…

keep-calm-i-m-busy

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>