Smink

Hann precis hämta ut ett paket igår också på vägen hem. Beställde lite smink för ett tag sen och det fick jag äntligen nu. Beställde mest för att min favvo setting spray från Gerard Cosmetics höll på att ta slut så jag var tvungen att få hem nya. Klarar mig inte utan den! Sen passade jag på att beställa en ny ögonskuggspalett också när jag ändå var igång. :)

Herregud vad fina skuggor det är i denna!! <3 Jag sminkar mig i princip alltid med olika bruna toner och den här paletten har ju verkligen varenda nyans man någonsin kan behöva. :) Gillar att det är blandat matta och glittriga färger. Den här paletten är från Morphe och det är riktigt bra pigment i färgerna. I love it! :)

img_4358.jpgimg_4359.jpgimg_4357.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>