Julklappsinköp

Jag är faan sämst alltså! Var tvungen att jobba över igår och då är det verkligen hopplöst att få till träning på kvällen. Orkar inte när det blir så himla sent. :( Det här jobbaöver-andet förstör alla mina försök till rutiner. Så sjukt frustrerande!

Men istället för träning igår (som jag ska försöka få till idag istället) så passade jag på att ta tag i en annan sak som jag skjutit upp, nämligen att inhandla julklappar. Det går ju så jäkla snabbt nu och har oroat mig lite för när jag ska ha tid att fixa den biten. Så julklappshandling var en ganska bra kompensation ändå för träningsbristen. :)

Så nu är jag helt färdig inför jul! Vi har det ju rätt bra ordnat i vår familj; vi köper bara julklappar till barnen plus 2 mindre klappar var till ett julklappsspel. Väldigt skönt faktiskt! :)

img_4361.jpgBarnens julklappar! <3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>