Ny vecka

Efter en himla trevlig och social helg är det nu dags för en ny vecka! Det är väldigt mycket både den här och nästa vecka så lär bli intensivt. Får försöka ta mig tid för återhämtning in emellan.

Torsdag-fredag organiserar mitt jobb en stor konferens på en färja till Åland. Båten åker på torsdagseftermiddagen och kommer hem under eftermiddagen på fredagen. Vi håller i seminarium under båda dagarna för 50 deltagare så måste förbereda inför det. Sen äter vi gemensamt julbord på torsdagskvällen. Blir säkert trevligt, men jag gissar att man kommer att vara rätt trött på fredagseftermiddagen när man kommer hem. Har knappt träffat nån av dom som kommer att vara med så blir mycket nytt folk.

Måndag – Styrelsemöte på jobbet under eftermiddagen så lär få jobba över.
Tisdag – Till gymmet efter jobbet.
Onsdag – Till gymmet efter jobbet.
Torsdag – Konferens med jobbet.
Fredag – Konferensen fortsätter.
Lördag – Hem till A på kvällen.
Söndag – Vilodag!

large

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>