Mandelbiskvier

Passade på att baka igår. Gjorde mandelbiskvier fyllda med hallon- och chokladganache. Såååå goda! :) Tänker att jag ska ta med dom till jobbet imorgon och bjuda mina kollegor på. Enkla att göra och de innehåller inte så många ingredienser egentligen. Bottnarna är bara mandelmassa och äggvita medan ganachen inuti består av hallon, grädde, smält mörk choklad och lite honung plus att de förstås är doppade i smält mörk choklad. Mycket choklad alltså, men hallonen i gör att smaken blir väldigt fräsch och somrig. Kan behövas den här årstiden! :)

Eftersom ingen på jobbet fyllt år den här hösten sen jag började, vet jag inte ännu hur födelsedagar firas här. Om dom firas alls. Men lite hembakt fika är ju alltid trevligt så tänker att det blir bra oavsett. :)

Tog bara kort på den som råkade spricka lite i chokladen. Eftersom den inte var lika fin som de andra var den perfekt att provsmaka. Mmmmmm :)

img_4314.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>