Ny vecka

Jahapp, så var det en ny vecka redan. Herregud vad det går undan! Redan mitten av november nu. Nästa vecka fyller jag år! Helt galet ju. Men roligt. :) Ska fira mig själv nästa lördag, vilket jag ser fram emot. Få träffa alla vännerna. :)

Den här veckan är det som alla veckor väldigt mycket på jobbet. Utöver allt det vanliga så kommer vi ha en praoelev från årskurs 9 hos oss en del. Han är egentligen prao på företaget vi hyr våra lokaler av men ska vara lite grann hos oss för att få variation. Det kommer vara jag som har ansvar för honom när han är hos oss så måste komma på saker han kan vara med och göra. Får se hur det går…

Måndag – Måste boka tvättid! Det har jag helt förträngt.
Tisdag – Till gymmet efter jobbet.
Onsdag – Till gymmet efter jobbet.
Torsdag – Vilodag.
Fredag – Till gymmet efter jobbet.
Lördag – Fira K som fyllt 30! :)
Söndag – Vilodag!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>