Frisörsbesök

Aaaah idag är det äntligen dags för mig att få mitt hår uppfräschat av min gymma frisör! :) Det här har jag längtat efter länge nu. Har typ 8 cm utväxt vid det här laget och håret är allmänt ledset haha. Ska bli sååååå skönt att få det fräscht och fint igen! :) Ska klippa en liten bit av topparna också så att det mest slitna försvinner. Det gör så himla stor skillnad.

Älskar ju min frisör också. Hon är helt fantastisk! :) Det tog många år av kassa frisörer här uppe i Stockholm innan jag hittade henne men nu vill jag aldrig byta. Hon får klippa mig tills jag dör haha. :)

Har tid kl 16, så för att jag ska hinna dit i tid behöver jag gå lite innan tre från jobbet. Skönt det också faktiskt. Få en lite kortare dag idag. :)

img_2220.jpgSå här ser mitt hår verkligen inte ut idag! Har det uppsvängt i en bulle för det ser så jäkla tråkigt ut just nu haha. Vill knappt visa det. Men när jag kommer hem sen ikväll så lär det se trevligare ut! :) Wiiiiiii!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>