Frågelista om lite allt möjligt

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
Kl. 05.30. Går hemifrån en timme senare för att ta pendeln till jobbet.

Vilken var den senaste filmen du såg?
Ser väldigt sällan på filmer nu för tiden. Kollar hela tiden på serier. Men såg King Arthur med Charlie Hunnam (pga Charlie förstås hehe) för ett tag sen, men den var så där… Ingen hitt, tyvärr. :(

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Hur mycket vinner jag..?? Om det är en rejäl vinst skulle jag direkt boka en rejäl resa utomlands. Och sen leta efter en lägenhet att köpa. :)

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD?
Haha ja, det har någon men jag kommer förstås inte avslöja det här. :) Saker som sägs i förtroende till mig, stannar hos mig.

När var det senast någon som stötte på dig?
I helgen haha. :) Går man ut och festar så blir det ju lätt så. Jag är förövrigt rätt duktig på den biten själv så brukar flirta rätt friskt jag också hehe. :)

Vad åt du till middag senast?
Jag åt ingen middag igår. Det vart så försenat med tågen så jag fick aldrig chansen att äta riktigt och sen var jag inte hungrig. Tog igen det med en rejäl frukost imorse. :) Men dagen innan åt jag äggröra på kvällen när jag kom hem. Räknas det som middag?

img_3345.jpg
Gammal bild från när vi åt middag på Thaibåten i somras. :) Mmmmmmm vad gott!!
Kan du vissla?
Haha neeeej! Det har alltid stört mig nåt så vansinnigt! Vem kan inte vissla liksom..?! Men det blir bara ett pyttemesigt litet ljud när jag försöker. Är så kass haha! :(

Vem var den senaste som ringde dig?
Min chef. Är ju på jobbet så då blir telefonsamtalen jobbrelaterade. Privat var det nog M som ringde mig senast. Messar dock mest med mina vänner, pratar sällan på telefon.

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Haha ja, det gör dom säkert! Men det hör till tycker jag att man då och då behöver ventilera saker om vänner till andra. Inga konstigheter liksom, och det är inget jag tar illa upp av. :)

Vem var din favoritlärare och varför?
Min historialärare på gymnasiet är nog den bästa läraren jag har haft. Har alltid älskat historia så det hjälpte förstås till, men han lyckades alltid få oss att se sambanden mellan olika händelser och hur allt är en kedja. Plus att han var sjukt rak och ärlig (sträng och hård skulle nog flera av mina klasskamrater säga hehe), vilket jag alltid har uppskattat hos lärare. Tydlig kritik så att man kunde förbättra sig (vi skrev mycket uppsatser) och man kunde alltid lita på att den bra feedbacken var ärlig. En hyllning från honom betydde någonting liksom. Då hade man jobbat hårt och verkligen förtjänat det. Han var britt (jag pluggade gymnasiet helt på engelska) med så skön accent och jag hade kunnat lyssna på honom hålla föreläsningar i timmar. Sååå intressant! Det är viktigt med lärare som brinner för sitt ämne.

Sen måste jag ändå passa på och hylla min lärare i svenska/engelska på högstadiet. Jag gick i en sån där riktigt jobbig klass där hälften la all sin tid på att sabba så mycket som möjligt för lärarna och det var fullständigt kaos på många lektioner. Men aldrig på hans. Han lyckades på något jäkla vänster vinna allas respekt redan från start, så där satt alla tyst och lugnt och lyssnade. Gjorde vad dom skulle. En liten oas i tillvaron för oss alla kan man säga. Stor eloge för det, alltså! Utan hans ansträngningar hade väldigt många i min klass aldrig gått ur 9:an med godkänt betyg i kärnämnena.

Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta?
Tjejer, så samma kön. Vi är faan bäst! Systerskap osv. <3

Vilka böcker, om några har fått dig att gråta?
Aaah jag gråter ju till allt… Så det är rätt många. Men de jag har blivit starkast berörd av (och som fortfarande är favoriter för mig) är nog Aprilhäxan – Majgull Axelsson, Långt borta från Niefelheim – MajGull Axelsson, Björnstad – Fredrik Backman, Jag saknar dig Jag saknar dig – Peter Pohl och Medan regnbågen bleknar – Peter Pohl.

img_2606.jpg
 En annan av Majgulls fantastiska böcker. Läs allihopa av henne! Varenda en är magisk. <3
blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>