Konferens

Fick kasta mig iväg på en konferens imorse helt oförberett. Min chef skulle egentligen ha gått men eftersom hon ligger hemma sjuk så fick jag hoppa in i sista sekund som ersättare. Den handlade om Yrkeshögskolan och Högskolan, samarbetet däremellan och hur politiken inför framtiden ser ut för båda utbildningsformerna. Väldigt intressant! Och det var väldigt många deltagare där.

Nu måste jag försöka jobba ikapp mig lite. Har en del att göra under eftermiddagen.

Karin Röding, statssekreterare, pratade om forskningspolitiken.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>