Bästa nyheten!

Höll på riktigt på att skrika rakt ut på jobbet igår när jag såg nedanstående bild i mitt facebookflöde. VÄRLDENS BÄSTA DERMOT KENNEDY KOMMER TILL STOCKHOLM I JANUARI!!!!!!! Kan man få en bättre nyhet eller bättre start på 2018 för den delen???!!! Är såååååå nöjd och lycklig!! :)

ÄNTLIGEN kommer han hit! Som jag har väntat. :) Ska köpa biljetter direkt när dom släpps på fredag. Det här ska jag bara inte missa, alltså. Finns inte på kartan att jag inte kommer att vara där. Bra sätt att starta veckan på detta! :) Nu ska bara Ryan McMullan och Ben Howard (Ed Sheeran är ju redan bokad och klar) komma tillbaka till Stockholm också hehe. Då blir det heeeeelt oslagbart! :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>