Ny vecka

Så var det måndag igen! Ser fram emot helgen som kommer för då åker vi upp till Hälsingland för en weekend på K:s lantställe. Ska bli riktigt härligt att få lämna stan lite och bara mysa med vännerna. :)

Helgen som var blev lugn trots allt. R var fortfarande sjuk så vi sågs aldrig i fredags och F ställde in våra middagsplaner på lördagen. Istället åkte jag en sväng till R och T efter volontärandet och fikade nån timme med dom och deras små grabbar innan jag åkte hem och hade en lugn och skön eftermiddag hemma. Igår rensade jag en del i köket och var till sopsorteringen med skräp. Älskar att få sånt gjort! :)

Ibland ska man ha lite tur i oturen. Behövde verkligen den här tiden till att bara vila. Har läst en del, kollat lite på serier, varit på promenad och handlat. Riktigt härligt, trots regnet. :) Enda dåliga är att jag fått väldigt ont i halsen under helgen. Attans alltså! Vill verkligen inte bli sjuk. :( Det sätter också käppar i hjulet för mina träningsplaner den här veckan. Får försöka kurera mig så att jag är piggare till nästa vecka och kan träna då.

Måndag – Köpa present till sis efter jobbet eftersom att hon snart fyller år.
Tisdag – Vila.
Onsdag – Packa inför helgen.
Torsdag – Träffa R (herregud vad många R det vart nu helt plötsligt?! Kanske får döpa dom R1, R2 och R3…)
Fredag – Åka till Hälsingland efter lunch.
Lördag – Häng uppe i norr med vännerna och badande i både bastu och badtunna. Mmmmmm :)
Söndag – Tillbaka till Stockholm.

Blir bra det här! :)

DSC00006Hihi fick bli en bild på mig och sis som små. Tänk att hon har tre egna barn nu och fyller 34 på onsdag?? Helt sjukt ju. Lika sjukt är det att jag fyller 32 i november. Känns helt surrealistiskt!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>