Inte-lista

Jag äter inte
Alldeles för många saker haha. 😛 Är ju så där att om jag inte gillar någonting så kan jag bara inte äta det alls. Finns inga mellanting. Så några saker jag inte får i mig är skaldjur, broccoli, bönor, burkmajs och det mesta som är syrat.

Jag läser inte
Dåligt skrivna böcker. Språket är sjukt viktigt för mig så gillar jag inte det tappar jag intresset även för storyn och ger upp. 50 shades var det så med. Klarade knappt en tredjedel av första boken innan jag gav upp i ren ilska över hur kassa dom var!

Jag dricker inte
Jägermeister. Eller någon alkohol som smakar lakrits. Får kväljningar av bara lukten! Bläääääää!! Lakrits ska ej vara i flytande form.

Jag utmanar inte
Haha jooodå. Jag älskar utmaningar! :) Men jag är ju väldigt mån om att vinna så kanske inte folk jag märker tydligt kommer att klå mig hehe. 😛

Jag går aldrig runt i
Väldigt gräliga färger. Det har jag svårt för. Eller i magtröjor. Tycker det är fint på andra men har väldigt svårt för att visa för mycket hud. Känner mig så naken!

Jag följer inte
Folk och konton som gör mig upprörd. Eller som smalhetsar. Det får man så mycket av ändå via media. Vill bara ha människor som gör mig glad, peppad och som lär mig viktiga grejer i mina flöden. <3

Jag åker inte
Båt speciellt ofta. Trevligt när man väl gör det dock, förutsatt att man inte bli sjösjuk då…

Jag skrattar inte åt
När man gör sig rolig på någon annans bekostnad. Känns bara elakt, och jag får lite ont i magen av sånt.

Och så går jag inte på
Det mesta tror jag faktiskt. Är så jäkla misstänksam som grund haha så det krävs en del för att lura mig. Det är kanske tur dock! :)

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Inte-lista

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>