Ny vecka

Så var det redan måndag igen. Har väldigt mycket den här veckan, så blir fullt ös! Mycket trevliga saker dock så det är ju tur. :) Ska till Öl- och Whiskeymässan på fredag med en av mina tidigare kollegor. Går enbart för att kunna handla några flaskor av min favoritwhiskey som inte säljs i Sverige annars. Såg att de kommer att finnas där och då måste jag passa på haha. :) Vad gör man inte för att kunna få njuta av Irlands bästa whiskey hemma i höst?? :)

Måndag – Till gymmet efter jobbet.
Tisdag – Middag med vänner.
Onsdag – Träffa N och planera det sista inför lördag.
Torsdag – Konferens med jobbet hela dagen och middag på kvällen som avslutning.
Fredag – Till tandläkaren på morgonen och sen till Öl- och Whiskeymässan efter jobbet.
Lördag – Pubcrawl! Är en av två som organiserar det hela, så är ”värd” under dagen. :)
Söndag – Vilodag!

img_0577-1.jpgDet är alltså den här jag ska handla! :) Godaste whiskeyn!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>