Ny vecka

Har haft en riktigt bra helg! Först volontärande i lördags och sen häng med M. Mycket trevligt! :) På fredag åker jag hem till Göteborg för att fira A:s födelsedag. Måste inhandla en present innan dess. Kan inte fatta att hon idag fyller 5 år. Helt galet hur fort det går! Systerbarnen blir så stora! <3

Måndag – Till gymmet efter jobbet.
Tisdag – Till gymmet efter jobbet.
Onsdag – Handla present till A.
Torsdag – Packa inför hemresan.
Fredag – Till Göteborg efter jobbet!
Lördag – Fira A:s födelsedags.
Söndag – Åka tillbaka till Sthlm.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>