Första dagen

Idag har jag jobbat min allra första dag på nya jobbet. Vart en bra dag, intensiv men rolig! :) Har haft fullt upp hela dagen. Vi började med morgonmöte och pratade igenom veckan, sen satte jag mig med min nya dator och jobbmobil för att lösa allt praktiskt. Fick igång kalendern, e-posten, inloggning på flera ställen etc. Viktigt att sånt funkar.

Fick koll på en del möten och kommande konferenser också. Sen fick jag korrläsa och ge feedback på en del broschyrer och info-material. Kul! :) Mycket att ta in men än så länge känns det lugnt. Ser dock fram emot att få bättre koll och överblick på allting. Men det lär ju ge sig med lite tid. :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>