Sista dagen

Idag jobbar jag min allra sista dag på mitt nuvarande jobb. På måndag blir det nya. Sååå spännande! :)

Dagen till ära har jag en härlig skjortklänning på mig. Köpte den för säkert ett år sen men av nån outgrundlig anledning har jag aldrig haft den på mig. Har typ glömt bort att jag har den haha. 😛 Men nu är det dags! :) Den har lite vidd i kjolen, klädda knappar fram, knytband i midjan samt fickor i sidorna. Fin tycker jag! :) Väldigt klassisk modell.

Den är från Ida Sjöstedt for Ellos, om nån är nyfiken. :) Notera också den inte så snygga, men viktiga, brandsläckaren i bakgrunden hehe. 😛

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>