Onsdag

Gud vad dessa dagar har gått snabbt! Redan onsdag idag. Var på väg att skriva Tisdag som rubrik först innan jag insåg att nej faan, det var igår haha. :) Snart sitter jag på mitt nya jobb och försöker minnas hur man gjorde allting. På måndag smäller det! :)

Är fortfarande lite så där seg i huvudet men det lär gå över. Första veckan efter semestern ska väl vara lite dimmig så där. Dricker mycket te dessa dagar och försöker skriva upp allt viktigt som jag behöver gå igenom med min ersättare på en lång lista så att inget glöms bort. Förhoppningsvis hinner vi med allting.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>