I’m back in the game!

JAG LEVER, HÖRNI! Förstår att ni varit superoroliga och undrat om jag kidnappats nere i Grekland men icke haha. Har bara haft så jäääädra härligt och helt kopplat bort det här med bloggen under sista halvan av semestern. Inte haft en tanke på den om jag ska vara ärlig. :) Har bara solat, ätit, njutit, badat, besökt nya platser, skrattat, hängt med vännerna och haft det allmänt göttigt. Är så sjukt nöjd med min semester så det finns inte! :)

Kom dock hem jävligt sent igår (var hemma vid midnatt) och sen tog det ju ett tag innan man landat tillräckligt för att kunna sova. Väckarklockan brydde sig förstås inte ett dugg om det utan ringde vid kl. 05.15 och då kändes det på riktigt som jag preciiiiis somnat sekunden innan. Så dagen på jobbet idag har inte bara varit tung för huvudet p.g.a första dagen efter semestern, sömnbristen har gjort sitt också. Men men, det var det värt! :) Min ersättare på gamla jobbet hade sin första dag idag så har försökt vara pedagogisk och systematisk med henne. Börjat gå igenom saker och ting. Vet inte om det lyckades dock. Blir alltid så himla mycket info till nån som är ny! Lär bli kaos i mitt huvud nästa vecka när jag ska ta tag i mitt nya jobb. Lite nervös för det men samtidigt ooooh så taggad! :)

Nu ska jag ge upp för idag och bege mig hemåt. Ska packa upp för orkade bara ta fram typ tandborsten och necessären igår haha, plus se nya Game of Thrones. Ska ladda över alla bilder från resorna också till datorn för min mobil är helt full. Sen blir det typ sängen direkt! Är heeeeeelt slut som människa. Eller åh, måste komma ihåg att vattna blommorna också först.

Imorgon blir det nya tag. Då ska jag tvätta efter jobbet. Blir en del av den varan efter en svettig (men oooh så grym!) vecka i Aten. :) Ska försöka skriva reseinlägg här och lägga upp en del bilder från mina olika resor men vet ej om det orkas idag. Annars blir det en annan dag. :)

Nu har ni nåt härligt att se fram emot iaf hehe. :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>