Middag

Är på väg in till stan nu för att möta upp vänner. Vi ska äta på Thaibåten, vilket blir riktigt trevligt! :) Var sjukt länge sen jag var där nu. Kommer ihåg att dom hade goda drinkar. :)

Har på mig slappa semesterkläder idag. Byxorna är typ de skönaste ever, som att gå runt i mysbyxor fast finare liksom. :) Gillar den mintgröna färgen. Perfekt så här på sommaren! Gillar den breda linningen också. :) De är dock alldeles för långa för mina små miniben haha så har lagt upp dom typ en decimeter för hand. Ändå är dom på gränsen så jag nästan trampar på dom när jag har platta skor haha. Undrar vad för megalång människa dom är sydda för?! 😛 Men ville inte lägga upp dom mer ifall att jag vill ha klackar till nån dag.

Till det bara vitt eftersom det kändes klurigt att matcha färgen med nåt annat..? Men vitt funkar ju alltid. :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>