Tisdag

Mötte upp L igår efter jobbet vilket alltid är lika trevligt. :) Vi åkte hem till mig, kikade lite i affärer och köpte med oss mat med hem. Sen åt vi på balkongen och sen provade hon några av mina klänningar. Hon ska nämligen på ett bröllop i helgen och visste inte riktigt vad hon skulle ha på sig. I min garderob finns en del resurser hehe. :) Hon lånade med sig två av mig så kanske blir det nån av dom hon har. Vi får se! :)

Idag efter jobbet behöver jag handla lite mat, skicka tillbaka ett paket samt hämta ut ett annat. Skulle egentligen behöver lämna in min mobil för byte av skärm också (tappade den i marken så skärmen sprack :( ) men det får nog bli en semestergrej att ordna. Den funkar som den ska trots sprickorna så det är egentligen ingen panik. Surt bara! Har aldrig lyckats med det här förut.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>