Snaaaart!

Det är inte bara midsommar och min semester som närmar sig med stormsteg, utan också säsong 7 av Game of Thrones. Herregud så taggad jag är på den alltså!! Kan knappt bärga mig! :) Och inte blir man mindre otålig när man ser den här trailern:

YouTube Preview Image

Den 17 juli smäller det! :) Kommer vara en sån jäkla maffig säsong! Hur många av ens favoriter kommer ens leva när den är över..?! Ingen vet. Hejar mest av allt på Tyrion, så klart, men det vore ju orimligt annars. Och så Yara också för hon är så jäkla cool. :) Plus Jon förstås. Man kan liksom inte låta bli haha. :) Sååå spännnade hur allt kommer att utvecklas!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>