Ny vecka

Jahapp! Så var det en ny vecka och vi har fram till onsdag överfullt med studenter på jobbet. Blir intensiva dagar och sen är man ju ledig på fredag i och med midsommar. Blir härligt! Ska försöka att inte stressa för mycket över jobbet den här veckan. Jag hinner så mycket som jag hinner, och resten får bara vänta. Nu är det ju snart semester också, bara två arbetsveckor kvar. Galet! Hoppas att jag hinner det jag måste men ska verkligen njuta sen av ledighet! :)

Den här veckan måste jag verkligen få till träning, iaf en dag. Både kroppen och huvudet behöver det.

Måndag – Träffa vännerna på middag.
Tisdag – Träna efter jobbet.
Onsdag – Jobba över.
Torsdag – Handla inför midsommar.
Fredag – Midsommarfirande med vänner!
Lördag – Vilodag.
Söndag – Träna!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>